Womb, Unleashing You

Workshop i DK. Se nederst for dato og sted

matheus-ferrero-213635.jpg
 
 

Der er en vild, vis og sensuel del af os kvinder som taler til os. 

Du kender din krop. Du ved hvor vildt et hjem det er. Du mærker måske også at den rummer noget større, noget næsten magisk.

I hverdagens trummerum overgiver vi os ikke til de små beskeder. Glemmer at ære denne del af vores kvindelighed. Vores blødhed, sensualitet og indre natur. 

Vores womb byder os på en rejse hver måned gennem lag af følelser, viden, nænsomhed, sårbarhed, action og overgivelse, re-birth og mini død.

Womb er livmoder, underliv, men ordet rummer for mig også det spirituelle element af området. Den kraft, visdom, vores indre WILD. Vores cyklus. Der vi alle skabes. 

Til denne ‘Womb workshop’ bliver en åbning til at mærke den power der bor i dig. Hvordan du kan skabe større harmoni ved at udvikle en mere intim og dyb forståelse af womb og cyklus. 

Vi undersøger den power, sårbarhed, nærhed vi som kvinder bærer med os. 

Vi vil bruge tid på at skabe en connection til den del af vores krop som holder så vild potentiale, historier, power, smerte, spørgsmål. 


Vi vil i løbet af aftenen:
*lave visualiseringer og meditationer
*mærke embodiment af din sensualitet
*danse
*snakke womb care som fx. v-steam/yoni steam

Det bliver en oplevelse af, det der kan åbne sig når vi genskaber en kontakt vores krop, vores kvindelighed, vores womb (underliv, livmoder, power).
 

Ny Dato på vej