“Jeg gik hjem med følelsen af lethed, glæde og den skønne fornemmelse af, at være en del af noget mere og større end mig selv. Jeg kan dele mine bekymringer og glæder med andre kvinder og ikke mindst at blive mødt og rummet uden det bliver navlepillende. Carina har en særlig jordbundenhed og en no-bull-shit ærlig personlighed som får enhver til at føle sig tryg og hørt.”
— Karina Isolde

Womb er livmoder, underliv, men ordet rummer også den spirituelle del af kvindekroppen. Vores visdom, power, feedback system.  

Denne workshop giver dig en dybere kontakt til dette fysiske område, men også en dybere forståelse af energien omkring 'Womb'. 

Det bliver en rejse ind i kroppen og historierne om det at være kvinde, vis, sensuel. 

Vi skaber et trygt rum til at bevæge os indad. 

Det er et krads i overfladen på hvad det kvindelige er. Hvordan det feminine udtrykker sig i os selv. 

Vi slipper fastlåste forestillinger om hvordan man 'skal' være for at være kvinde. Er vi ikke træt af dogmer? 

Vi vil i løbet af dagen:
- lave visionaliseringer og meditationer
- bruge vores kreative evner (ingen krav til at de er veludvilklede)
- bevæge os
- arbejde med vores historier om denne del af os
- snakke womb care som fx. v-steam/yoni steam

Frokost skal medbringes, men der er te og snacks i løbet af dagen. 
Parkering er gratis derude og vi er i en stille og fredelig del af byen. 

Pris: 850kr

 

Hvornår: 25. Februar kl. 10 - 16

Hvor: Ved Slusen 30, København. 

 

TILMELDING SKER VED AT SKRIVE TIL MIG

Sådan finder du vej derud. 
I BIL: 
“Ved Slusen” ligger i selve krydset Artillerivej & Sjællandsbroen. Du skal – stik mod al logik – krydse cykelstien. Det ER lovligt. Når du kommer 500 meter ned ad vejen, kommer der et T-kryds, hvor der går to veje til venstre, det ene er en cykelsti og den anden er en grusvej. “Silent Mind Circles” ligger på hjørnet af grusvejen. Der er GRATIS PARKERING.

I BUS: 
Buslinje 34 har stoppested “Ved Slusen”, som er 150 meter fra Silent Mind Circles. Du skal gå under motorvejen gennem viadukten. Buslinje 4A har stoppested ved Sluseholmen eller ved Artillerivej/Sjællandsbroen, som begge ligger 15 minutters gang fra Silent Mind Circles. Buslinje 250S har stoppested ved Artillerivej/Sjællandsbroen, som ligger 15 minutters gang fra Silent Mind Circles. Havnebus 991 har stoppested ved Teglholmen, som ligger 20 minutters gang fra Silent Mind Circles.

PÅ CYKEL: 
Kør langs Islands Brygge langs havnefronten, forbi Nokken og hele vejen du til du kommer over den lille bro Ved Slusen. Der drejer du til højre og kan se et rødmalet pavillion, hvor der står Silent Mind Circles.