Sommer(bog)regn - VIND Stress Reduction for teenagere + en Bonus

Har du en teenager? Arbejder du med teengere? Er du selv teenager? Så kan denne bog +en lille bonus måske være noget for dig. Gina Biegel som er forfatter til bogen The Stress Reduction Workbook for Teens, har forsket på området længe. Hun afholder kurser for børn og forældre, og uddanner lærere i hendes program MBSR-teens. Jeg har taget hendes teachers training og synes hun er dygtig. Hun brænder for at hjælpe stressede unge. Du kan læse mere om hende og hendes arbejde her...

Denne bog tilbyder konkrete øvelser, meditationer og inspiration som er lette at gå til. Denne bog er på engelsk, men meget let forståelig. Som en lille BONUS følger hendes cd med 14 forskellige meditationer med (dog også på engelsk, men Gina og jeg arbejder på en dansk udgave).

 

Gina Biegel mindfulness teenager

Hvad skal du gøre for at være med i lodtrækningen? 

Du skal smide en kommentar om hvorfor du gerne vil vinde bogen. Hvorfor er dette emne interessant for dig.

Vi trækker lod fredag d. 2. august kl. 12.00 :)

Om bog-regnen.

Hver uge i løbet af sommeren vil jeg give en bog væk. For at finde ud af hvem der skal have hvad, og for at lære jer bedre at kende, vil jeg enormt gerne høre jeres historier, kommentar, inspiration eller skepsis i forhold til de forskellige temaer bøgerne omhandler. Der bliver trukket lod blandt besvarelserne og vinderen får direkte besked. Jeg skal nok beskrive nærmere hver uge.

Jeg betaler portoen, men skulle du bo i København så kan bøgerne afhentes.