Sommer(bog)regn - VIND Mindful Teaching bogen

Er du lærer, pædagog, underviser af en art eller blot interesseret i mindfulness i skolen, så er denne bog noget for dig. I denne uge er Mindful Teaching and Teaching Mindfulness, af Deborah Schoeberlein på højkant.

Der har været en del snak om mindfulness i skolen og denne bog giver et godt overblik. Det som jeg RIGTIG godt kan lide, er, at den også lægger stor vægt på lærens/underviserens egen praksis. Den tager med at man ikke kan undervise i noget man ikke selv praktisere. Det er ikke nok blot, at meditere når du guider...

Bogen er på engelsk, men den er let læselig og en rigtig god begynder bog, som helt sikkert kan give inspiration til hvordan det er muligt at integrere mindfulness i undervisning.

 

Sommerbogregn - mindful teaching

Hvad skal du gøre for at være med i lodtrækningen? 

Du skal smide en kommentar om hvorfor du gerne vil vinde bogen. Hvorfor er dette emne interessant for dig.

Vi trækker lod fredag d. 26. juli kl. 12.00 :)

Om bog-regnen.

Hver uge i løbet af sommeren vil jeg give en bog væk. For at finde ud af hvem der skal have hvad, og for at lære jer bedre at kende, vil jeg enormt gerne høre jeres historier, kommentar, inspiration eller skepsis i forhold til de forskellige temaer bøgerne omhandler. Der bliver trukket lod blandt besvarelserne og vinderen får direkte besked. Jeg skal nok beskrive nærmere hver uge.

Jeg betaler portoen, men skulle du bo i København så kan bøgerne afhentes.