2012 farwell, Aufwiedersehn, Adeiu

Det er klassisk at slutte af med en blogpost om det forgangne år. Jeg vil ikke gøre nogen undtagelse. Da det er så populært med år i tal, vil jeg kaste mig ud i at beskrive mit på samme måde.  

Graviditet - 1

Måneder med kvalme: 3 mdr. som det meste af tiden ramte en 10'er på skalaen. Jeg undskylder hermed, hvis jeg nogensinde har tænkt "hvor slemt kan det være...".

Fødsel - 1, fantastisk oplevelse hjemme i stuen. Er så taknemmelig for at man i Danmark helt selv må vælge hvordan rammerne skal være.

Datter - nu 2 stk. Ved godt det ikke er specielt for mig, men er pave stolt i mit stille sind og helt udmyg over hvor heldig jeg er.

VoksenMorMeltdowns - hmm 2 den seneste uge bare. Så dejlige som de er, så er jeg også engang i mellem helt magtesløs, når trætheden rammer hårdt.

Antal fester - 1... Hold da op. Det sættes der hårdt ind på i 2013.

Indkøbte bøger både faglige og skønlitterære: 36... (jeg har et problem)

Antal bøger læst færdigt: 7...

Kæreste der på alle måder gør mig glad: 1 <3

Kursister der har udforsket, udfordret og rørt mig gennem dette år: 32 (foruden jer der har taget introforløb og virksomheder og retreats) Tak til de af jer der har investeret så mange uger i jer selv, og den rejse I har taget.

Ferier: 1. Den første fælles familieferie nogensinde. Lilli taler stadig om den. Helt klart noget jeg ikke har prioriteret højt nok før. At holde HELT fri.

Drømme: ualmindeligt mange, og sådan fortsætter det forhåbentligt.

Vi ses i det nye år. Pas på jer selv og hinanden. Drik rigeligt med vand og brug beskyttelsesbriller, som min mor siger (og skrev til mig i går).

Kærligst

Carina

 

 

Godt nytår.