9.jpg
 
 

Stilhed. Refleksion. Vandring. hvor du kan være... lige her...  

Du inviteres her til 4,5 time investeret i at lade dine rødder vokse sig dybe og brede.

Under åben himmel, en tur væk fra den velkendte sti, mellem træer og dyr. 4 timer hvor du kan lade dig blive guidet af mig og stilheden. 

Hvor du får lov at give dig tid. Til at være. Og se hvad det bringer med sig. Til kravle i træer eller lægge dig ved trærødderne og suge energien til dig. 

Til at lytte til vindens susen og dyrenes kald. En tur hvor du kan mærke hvad det betyder for dig 'at finde hjem'. 

Dit nervesystem finder hvile. Telefonen er slukket og det eneste du skal navigere i er, hvor fødderne skal sættes. 

 

Naturens evne til at heale er magisk.

21.jpg

 

Det er for dig der

  • føler dig presset i hverdagen

  • vil skabe forbindelse til naturen som er tabt i hverdagens fart

  • ...til dig selv, din krop

  • vil mærke naturens helende kraft

  • vil trække vejret dybt og kigge op i trætoppene

  • vil have et pusterum

  • svøbe dig i stilheden

  • mærke grounding

  • komme hjem...

Jeg havde en magisk dag i Carinas selskab, følte mig virkelig guidet og vejledt på bedste vis og det har hjulpet mig til at komme et lag dybere ind i mig… hjem i mig, og naturen den skal jeg så meget mere ud i!
—  Mette Marie Viscor

Hvordan foregår det?

Vi starter med en kom te. Vi sætter intentionen for turen. Hvad du gerne vil. Hvor jeg ved vi kan gå til. 

Vi går. Undervejs vil jeg guide dig ind i stilheden, en meditation. Du får tid til at sidde og observere. Du kan skrive lidt hvis behovet er det. 

Vi finder et sted og laver et lille ritual, der afspejler din intention med turen.

Der vil være refleksioner og samtale, hvis du ønsker det. Det har altid været den bedste medicin - at gå, især når hovedet er fyldt og kroppen urolig. 

Aller vigtigst er det at du får tid og rum til dig selv. Med naturens medicin og rum der holder dig. 

 

Praktisk:

Vi er ude i skoven ved vores lille sted og skov er 1,5 time syd for København - Bisserup, Vestsjælland. 

Pris: 2500kr. - frokost er inkluderet. 

Tidsrummet er primært hverdage mellem 9-15.

Har man lyst til at komme aftenen inden og bo i gæstehuset  kan dette arrangeres for 300kr. ekstra. 

1:1 in the Forest
2,200.00 2,500.00
Quantity:
Add To Cart


Kontakt mig gerne for høre mere


 

Kvinderne siger:

"En tur i skoven for krop og sjæl!

Jeg har besøgt Carina Lyall og hendes skov. Hun bor ret langt ude på landet og bare det at komme dertil var en lille overvindelse ud over min komfortzone. Men det fantastiske ved at sidde alene i en bil længe, det er at der bliver plads til tankerne, plads til at mærke ind.

Jeg var ret spændt på hvad hun nu var for en, har fulgt hende på instagram længe, men at skulle mødes i virkeligheden, hvordan ville det være?

Det sidste stykke i bilen kørte jeg igennem en smuk skov, og så kom jeg frem til Carinas fine gule hus, med skov på den ene side og med udsigt til vandet på den anden. Jeg parkerede bilen og stod og kikkede lidt, usikker på hvor jeg skulle gå ind. Men så kom Carina ud og bød mig velkommen, og alle mine små usikkerheder forsvandt som dug for solen i hendes smil og varme øjne. Et mere hjerteligt menneske end Carina skal man lede længe efter.

Så gik vi ud og startede den lille rejse, for selvom turen egentligt ikke var super lang, så kom jeg ud på en længere indre rejse.

Carina havde medbragt en lille offergave, så vi startede turen på et magisk sted og sendte intentioner for turen ud. Derefter gik vi i stilhed gennem skoven sammen med de fire elementer, ild, vand, luft og jord og jeg kunne mærke mine sanser langsomt vågnede op. En af de ting jeg på turen blev særligt opmærksom på var forskellen mellem at følge den lige vej i skoven og så at gå off road mellem træerne. Vi gik off road det meste af tiden, og det både skærpede sanserne mere og æltede kroppen godt igennem på en helt anden måde end når vi ind i mellem kom ind på vejen igen. Undervejs holdt vi små pauser og Carina lavede en guidet meditation og jeg sad også lidt alene i stilhed i den store skov. Vi sluttede hvor vi startede og sagde tak til skoven.

Jeg havde en magisk dag i Carinas selskab, følte mig virkelig guidet og vejledt på bedste vis og det har hjulpet mig til at komme et lag dybere ind i mig… hjem i mig, og naturen den skal jeg så meget mere ud i!" Mette Marie Viscor