Et år i Ceremoni

4 Mini retreats i skoven. 

  Området hvor vi skal være. <3

Området hvor vi skal være. <3

NYE DATOER! 

Du inviteres til 4 dage i naturen. 4 dages fordybelse og velvære. 4 dage med elementerne og i ceremoni. 

Vi skal ære energien i naturen og i os selv. Vi forbinder os til jorden, ilden, luften og vandet. I løbet af dagene fordyber vi os i det, der skal næres i os selv og det der kan slippes. 

Du får praksisser og værktøjer til at ære de cyklusser og faser i dit eget liv. Til at styrke forbindelsen til dig selv og jorden. 

Vi tillader det nænsomme, stille, vise få den plads den længes efter. 

Vi bruger rammerne ude, ved ilden og i teltet til at lave ceremonier og ritualer. Ceremonier der arbejder med os selv, Moder Jord, fællesskab, indre- og årstidernes cyklus. 

Der er ingen bedre rammer end skoven til at spejle disse skift. 

NYT: Inden hver ceremoni dag, mødes vi til en virtuel cirkel. Her snakker vi om dagen, forbereder os med refleksioner og guides til det kommende tema og årstid. 

+ en 1:1 session med mig i løbet af året hvor vi dykker ned i noget af det du arbejder med og/eller gerne vil udforske dybere.  

 

EFTERÅR

Fredag d. 6/10 9.30-15.30

Hand fasting Ceremoni

Elementet Vand associeres med efterår, renselse og healing. Som bladene daler, ser vi på hvad der i vores liv kan slippes. Hvad der kan få lov til igen at blive en med jorden. Vores ceremoni i dag bliver at ære det vi slipper, men i endnu højere grad det vi det næste år siger ja til. 

 

VINTER

Fredag d. 17/11 9.30-15.30

Despacho Ceremoni

Elementet Jord associereres med vinter. Vi vender opmærksomheden indad til den visdom vi allerede besidder. Vi planter fødderne solidt på jorden og kommer ned i gear. Som naturen, lader vi kroppen få hvile. Vi giver vores tak til det vi har, giver og får. 

 

FORÅR

Fredag d. 16/3 2018 9.30-15.30

Cacao Ceremoni

Elementet Luft associeres med forår. Vi byder al spiring velkommen. Vi tænder op under vores ideer, kærlighed, varme og lys. Vi giver plads til det feminine og det sensuelle. Vi bruger cacaoen til at åbne vores hjerte til de visioner og drømme vi besidder. 

 

SOMMER

Fredag d. 18/5 2018 9.30-15.30  

Ild Ceremoni

Elementet Ild associeres med sommer. Vi ærer vores rejse, vores ild, vores passion, fællesskab. Vi vender tilbage til cirklen der former sig rundt om ilden. En afslutning og fejring af det år der er gået. 

 

DERUDOVER VIL VI: 

    •    samles i søsterskab

    •    meditere og visualiser

    •    bruge vores kreativitet

    •    fortælle vores egne historier

    •    bruge området omkring os til stilhed og visioner

 

Vi skal være i vores kursusområde bag huset i skoven. Vi er udenfor så meget som vejret tillader. 

Vi bor i Bisserup, mellem Skælskør og Næstved. 

Maden bliver lavet med årstidens grønt og med en del vi selv har dyrket her i haven.

Pris: Earlybird indtil 1. juni 4800kr Herefter 5500kr. inkl. undervisning, frokost og al forplejning og materialer, FB gruppe til deling, sparing og inspiration mellem dagene og 1:1 session med mig. 

Jeg hjælper gerne med at arrangere samkørsel, eller afhentning på Næstved st. Der går et hurtig tog fra KBH-Næstved. 

 

Der er plads til 8 kvinder. 

OBS. Der er brændeovn i teltet, så vi kommer ikke til at fryse.