Et år i Ceremoni

4 dage, 4 ceremonier, 4 årstider i skoven 

2.jpg

4 dage i naturen. 4 dages fordybelse. 

4 dage med elementerne og i ceremoni. 

Vi skal ære naturen og naturen i os selv. 

Vi forbinder os til jorden, ilden, luften og vandet. 

Vi samles for at give vores tak. Tak for alt det der giver os liv. Tak for de kræfter der nærer os. Tak til de der gik vejen før os og de der holder os på vores vej gennem livet. Vi samles for at give tilbage for alt det vi får. 

Disse ceremonier er donationsbaseret. I år giver vi til organisationen TreeSisters. Vi donerer som samlet gruppe og med vores samlede gave planter vi træer. En gave til vores fælles åndedræt. Donationerne bliver givet anonymt til mig og som et beløb sender vi det afsted. Beløbet skal gives udfra det der føles muligt, med den økonomi man har. 
Derudover har alle en ret + en snack med til den fælles frokost. 

Vi bruger rammerne ude som inde, ved ilden og til at holde ceremonier og ritualer. Ceremonier der arbejder med os selv, Moder Jord, fællesskab, indre- og årstidernes cyklus. 

7.jpg

EFTERÅR * Vand

Fredag d. 4/10 2019 10-16

Waters of the Womb 

Vi ærer vandet, den helende og rensende kraft. Vi forbinder os til vandet i vores krop, den i vores Womb. Vi tapper ind i den kraft og næring. 

 

VINTER * Jord

Fredag d. 29/11 2019 10-16

Sacred Earth, Deep Gratitude

Elementet Jord associereres med vinter. Vi vender opmærksomheden indad til den visdom vi allerede besidder. Vi ærer de der kom før os og der vores vi . Som naturen, lader vi kroppen få hvile dybt til *Mother Earth's Heart Beat* 

 

FORÅR *  luft

Fredag d. 6/3 2020 10-16

Breath, prayer, vision

Elementet Luft associeres med forår. Vi byder al spiring velkommen. Vi lader vores bøn føres med vinden, røgen og åndedrættet. 

 

SOMMER * ild

Fredag d. 12/6 2020 10-16

Tending to the Fire

Elementet Ild associeres med sommer. Vi vender tilbage til cirklen der former sig rundt om ilden. Vi ærer der hvor vi mærker passion. Der hvor vi skal passe ilden i vores sjæl, så den ikke går ud eller brænder os op.  

Vi ærer vores rejse, vores ild, vores passion, fællesskab

15.jpg

OBS. Man committer sig til alle 4 ceremonier. Det er ikke muligt blot at være med en af dagene. Dette commitment skal være fra et dybt ja, mærk efter inden tilmelding om du kan give det til disse dage. 

***

Vi skal være i vores kursusområde bag huset i skoven. Vi er udenfor så meget som vejret tillader. 

Vi bor i Bisserup, mellem Skælskør og Næstved. 

Jeg hjælper gerne med at arrangere samkørsel, ellers går bus 670 fra Næstved lige til døren.

 

For tilmelding skrivtil carina @ carinalyall.com 

eller tryk her