Restoring Body, sessions

Skærmbillede 2019-02-07 kl. 09.11.54.png
 

Denne dag er frirum og frihed for din krop.

Du bruger 3 timer investeret i at nære hele dig. 

Fokus er på at komme ned i kroppen. At berolige dit nervesystem. At lade åndedrættet bevæge sig dybt. At lade hovedet få space og ro.

At frigive den energi der har hobet sig op i kroppen, som ikke føles hensigtsmæssig.

Disse sessioner er for dig der

🌿har oplevet eller på vej ud af stress

🌿er i en overgang, hvor du har brug for ekstra støtte (modersskab, overgangsalderen, skilsmisse, sygdom)

🌿længes efter forbindelse og forankring i kroppen

🌿har oplevet hovedskader og har brug for mere ro

🌿vil næres

Vi starter med en tur i skoven. Her lader vi kroppen lande, sætter intentionen for dagen. Bringer stilheden ind. 

Hjemme trækker vi trådene ind fra gåturen. Vi blander meditation, blid bevægelse og trommerejsen for at stille spørgsmål og se hvad kroppen fortæller. Lytter til de svar der kommer, når du åbner op på et dybere plan. 

Du svøbes og mærker det at blive holdt. Hvis du ønsker det, kan der også være blid berøring. 

Du får lov at give dig tid. Til at være. Og se hvad det bringer med sig. 

Du bliver guidet til dyb hvile. Du bliver holdt, set og hørt i netop det du har behov for. 

Session vil ‘efterlade’ dig afspændt, stille, næret, i ro. 

9.jpg
Jeg havde en magisk dag i Carinas selskab, følte mig virkelig guidet og vejledt på bedste vis og det har hjulpet mig til at komme et lag dybere ind i mig… hjem i mig, og naturen den skal jeg så meget mere ud i!
—  Mette Marie Viscor

Praktisk:

Vi er ude i skoven ved vores lille sted og skov er 1,5 time syd for København - Bisserup, Vestsjælland. 

Prisen for de 3 er i Februar og Marts 1200DKK.  

Tidsrummet er primært hverdage mellem 9-15.

Har man lyst til at komme aftenen inden og bo i gæstehuset  kan dette arrangeres for 300kr. ekstra. 

Efter købt session, sender jeg en mail for at finde dato for din session. <3


Kontakt mig gerne for høre mere


21.jpg

 

Kvinderne siger:

"En tur i skoven for krop og sjæl!

Jeg har besøgt Carina Lyall og hendes skov. Hun bor ret langt ude på landet og bare det at komme dertil var en lille overvindelse ud over min komfortzone. Men det fantastiske ved at sidde alene i en bil længe, det er at der bliver plads til tankerne, plads til at mærke ind.

Jeg var ret spændt på hvad hun nu var for en, har fulgt hende på instagram længe, men at skulle mødes i virkeligheden, hvordan ville det være?

Det sidste stykke i bilen kørte jeg igennem en smuk skov, og så kom jeg frem til Carinas fine gule hus, med skov på den ene side og med udsigt til vandet på den anden. Jeg parkerede bilen og stod og kikkede lidt, usikker på hvor jeg skulle gå ind. Men så kom Carina ud og bød mig velkommen, og alle mine små usikkerheder forsvandt som dug for solen i hendes smil og varme øjne. Et mere hjerteligt menneske end Carina skal man lede længe efter.

Så gik vi ud og startede den lille rejse, for selvom turen egentligt ikke var super lang, så kom jeg ud på en længere indre rejse.

Carina havde medbragt en lille offergave, så vi startede turen på et magisk sted og sendte intentioner for turen ud. Derefter gik vi i stilhed gennem skoven sammen med de fire elementer, ild, vand, luft og jord og jeg kunne mærke mine sanser langsomt vågnede op. En af de ting jeg på turen blev særligt opmærksom på var forskellen mellem at følge den lige vej i skoven og så at gå off road mellem træerne. Vi gik off road det meste af tiden, og det både skærpede sanserne mere og æltede kroppen godt igennem på en helt anden måde end når vi ind i mellem kom ind på vejen igen. Undervejs holdt vi små pauser og Carina lavede en guidet meditation og jeg sad også lidt alene i stilhed i den store skov. Vi sluttede hvor vi startede og sagde tak til skoven.

Jeg havde en magisk dag i Carinas selskab, følte mig virkelig guidet og vejledt på bedste vis og det har hjulpet mig til at komme et lag dybere ind i mig… hjem i mig, og naturen den skal jeg så meget mere ud i!" Mette Marie Viscor