Skab Magiske Kvindecirkler

Skærmbillede 2018-06-07 kl. 09.11.26.png
 
 

6.-8. DECEMBER i KØBENHAVN

Kvindecirkel Træning, for dig som *space holder*


Denne weekend er for dig der drømmer om at lave kvindecirkler. 

Til dig der måske allerede er igang men har lyst til at fordybe dig mere, få ny inspiration eller blive endnu mere klar på hvad det er for et rum du skaber - og hvorfor. 

Antallet af kvindecirkler vokser for hver dag. Flere og flere kvinder mærker vigtigheden. Mærker længslen efter at være i fællesskab. Mærker at det er et fundament i deres liv, hvorfra alting gror. Mærker lysten til at styrke deres communities hvor de bor. 

Men mange mærker også usikkerheden om de kan det. Hvordan det skal formes. Hvordan de får modet til at stå der og holde space for andre. 

Du inviteres her til at bruge en weekend på at udfolde din drøm. For mærke modet til at samle kvinder. For at stå styrket som space holder, som leder, med åbent hjerte. Her skaber vi et fællesskab hvor vi fortsat kan inspirere og støtte og holde hinanden. 

5.jpg


Vi vil gå helt praktisk til værks. Men også bruge weekenden på selv at sidde i cirkel, fylde op og synke ned i vores hjerte og passion for dette arbejde.

Jeg deler om min egen rejse, der hvor det er landet, mine fejl og mit hjerte for det at bringe folk tilbage 'rundt om bålet'. 

Du vil tage hjem med din egen manual for dit cirkel arbejde. En du kan udfolde mere og mere, men med en klar vision for din rejse og det magi du vil svøbe din cirkel ind i. 


Du vil have en stor palette af øvelser og værktøj du kan videreudvikle og krydre dine cirkler med. 

Der er ingen regler eller certificering, men en fordybelse i det din krop, hjerte, stemme har lyst til at favne brede vidt. 

***I løbet af weekenden vil vi arbejde med

- kvindecirkel temaer, hvilken cirkel drømmer du om at lave
- hvad er en tribe, hvad betyder community, hvad er dit kald
- opbygning af rummet
- hvem er du som *space holder*
- åbning af cirkel og grounding
- bevægelse og dans og min favorit musikken
- par arbejde, gruppe, solo: hvilke øvelser kan du bringe ind der støtter dit tema
- hvilke retningslinier er vigtige for dig
- Hvilket værktøj(er) og props arbejder du med, hvad vil du gerne bringe i spil
- Hvordan takler du forskellige dynamikker der kan opstå i en gruppe, fx. Når der opstår modstand, gruppen ikke flyder, kvinder forlader cirklen
- at have hjælp og passe på sig selv
mm...

10.jpg

Weekenden er bygget op som en kvindecirkel, så vi hele tiden har en oplevelse af hvordan det er at integrere det, vi arbejder med. At prøve af og få den støtte du har brug for, til at tale det der er sandt for dig. 

Alle vil i løbet af weekend prøve at stå for én eller flere elementer. Fx. Åbning, grounding, bevægelse mm.  

Denne weekend har givet mig indsigter, hjertelige møder med smukke ærlige kvinder og en oplevelse af at være værdig som jeg vil gemme dybt i mit indre.
Weekenden var virkelig godt tilrettelagt og jeg fik en klar fornemmelse af hvor jeg gerne vil hen med mine egne cirkler.
Carina har en grounding og kærlig autoritet som er beundringsværdig og det er tydeligt at hun er en erfaren “cirkel holder”.
Hun er ikke bange for også at fortælle om sine egne kampe og udfordinger - hvilket for mig er et kæmpe plus, da hun derved forbliver en jævnbyrdig og en som jeg reelt kan spejle mig i.
Stedet i Bisserup er et virkelig smukt sted og den perfekte ramme for introspektion. Føler at der er noget helt symbolsk i at tage tog og bus væk fra byen og ud på landet hvor det her fine sted ligger og inviterer til indre ro. Til at lytte dybere, mærke dybere og dyrke den tribal fællesskabsfølelse som helt naturligt opstår. En varm anbefaling herfra!
— Joan Westgate Jensen

Praktisk

Vi starter fredag kl. 15.30 - 21
Lørdag 9.30 - 16.30
Søndag 9.30 - 16


Prisen er 2800DKK  
****
Det er muligt at dele beløbet i rater. 

Sted: København

Tilmeld dig her:


Skriv til carina @carinalyall.com med evt. sprøgsmål

 

UDTALELSER fra deltagere... 

"Weekenden gav mig en erkendelse af, at kvindecirkler kan målrettes mange forskellige kvinder (og mænd) med meget forskelligt indhold. Intet mere rigtigt end andet. Cirklens form og indhold udspringer nemlig af det, du som cirkelholder brænder for, er god til og uden større energi kan bringe i spil. Jeg fandt min stemme, mit tema som cirkelholder. Carina havde tilrettelagt en weekend med plads til undersøgelse, udfoldelse og samtidig med en klar plan for, hvad hun gerne ville have os igennem. Jeg følte mig tryg og beriget på indsigter og tillid. 

 

"Kursus" stedet var magisk - følte det som et privilegie at få lov at træde helt ind i fam. Lyall's hjem og gårdsplads der emmer at atmosfære, kreativitet og naturkontakt. Huset ligger lige midt i den skønneste naturperle med gåture i skoven og til vandet lige udenfor døren. Ugletuderi og stjerneklar himmel satte den perfekte stemning omkring bålet lørdag aften. Her er uhøjtideligt, hjertevarmt og naturskønt. Tak." Karen


"TAK for en magisk weekend i de dejlige omgivelser, med skønne mennesker og god forplejning. Jeg nød hvert øjeblik både i cirklen i rummet, omkring bålet, måltiderne og alle øjeblikkene ind imellem, hvor der var tid til at sidde med ansigtet i solen eller gå en tur i skoven alene eller sammen med andre.

Det rum du skaber er nærende på mange planer og jeg tog fra weekenden med en lyst til at skabe cirkler boblende i kroppen. Tak for inspirationen, rummet, for at dele din viden og visdom og for at skabe dette vilde sted i skoven." Lisbeth