Skærmbillede 2019-05-28 kl. 09.26.59.png

“Other animals, in a constant and mostly unmediated relation with their sensory surroundings, think with the whole of their bodies.” 

David Abram,

Vi skal opleve med hele kroppen. Tænde kroppens øjne. Sanserne. Vi skal udforske kroppens natur, opleve os selv som vilde. 

Du, i denne krop, er natur. Jorden spejler sig i dine knogler, vandet der udgør 70% af dig og 70% af jorden, luften der bevæger sig i dine lunger som en gave fra træernes kroner, mineraler, celler. Vi er støbt af det samme materiale. 

Denne aften lader vi vores indre natur fortælle historier. Vi synker ned i jorden, ind i kroppen. Forbundetheden, at høre hjemme. Vi bevæger os med tyngden, det flydende, letheden. Mærker hvor vi er åbne og hvor der kan føles tæt. 

Du åbner kroppen til at opleve verden omkring dig fra et nyt sted. Du lader visdommen komme til udtryk gennem bevægelserne med et tydeligt sprog, men uden ord.


Det betyder at åbne sanserne, sårbarheden, vildskaben i sin råhed og blidhed. Vi udforsker kroppen gennem bevægelse og trommen. 

Aftenen er for dig der vil: 

*vække din sensualitet

*have en dybere forbindelse til din krop

*grounde og nære kroppen

*Mærke dig selv - fri

*Bevæge dig til lækker musik og være en del af en skøn gruppe kvinder


Hvornår: 24. Juni kl. 18.30 - 21

Sted: KBH - Silent Mind Circles