Sommer(bog)regn - VIND A Mindfulness-Based Stress Reduction Workbook

En dejlig bog af Elisha Goldstein og Bob Stahl. Jeg har brugt den meget som inspiration og der følger en fin cd med mange gode meditationer med. Den giver et godt indblik i MBSR kurset og kan være god til de der gerne vil i gang med MBSR, men vil prøve det af på egen hånd først. Den blander øvelser, refleksioner og teori rigtig godt. Den følger fint op efter hvert emner og den kommer godt omkring. Det erstatter ikke MBSR kurset, og den støtte man finde med en lærer og en gruppe, men den er god alligevel.

Underviser du selv, kan den også være god at læse. Den kan give nye vinkler på øvelser og inspiration til nye.

Som en lille note til denne bog, så har min yngste datter været så venlig at tegne på de to første sider, men resten af bogen er super fin... :)

MBSR kursus - bog

 

Hvad skal du gøre for at være med i lodtrækningen? 

Du skal smide en kommentar om hvorfor du gerne vil vinde bogen. Hvorfor er dette emne interessant for dig.

Vi trækker lod fredag d. 16. august kl. 12.00 :)

Om bog-regnen.

Hver uge i løbet af sommeren vil jeg give en bog væk. For at finde ud af hvem der skal have hvad, og for at lære jer bedre at kende, vil jeg enormt gerne høre jeres historier, kommentar, inspiration eller skepsis i forhold til de forskellige temaer bøgerne omhandler. Der bliver trukket lod blandt besvarelserne og vinderen får direkte besked. Jeg skal nok beskrive nærmere hver uge.

Jeg betaler portoen, men skulle du bo i København så kan bøgerne afhentes.