Sommer(bog)regn her på bloggen.

Min fødselsdag er i juli og hele mit liv har det været svært at hive ret mange gæster hjem til boller og kakao, fordi de altid var på ferie. Så nu ville jeg gøre sommeren lidt sjov, hive pakkekalender konceptet ud i sol, varme og bloggen. Jeg EEEElsker bøger, det betyder at jeg køber alt alt for mange af dem. Det betyder så, at jeg engang i mellem må rydde op i dem, så vi kan være i stuen. Flere af dem er købt til inspiration, nogle har jeg ikke fået brugt som jeg troede og andre kan jeg ikke huske hvor kommer fra. I stedet for at sælge dem, vil jeg gerne give nogle af dem væk via bloggen.

Hver uge i løbet af sommeren vil jeg give en bog væk. For at finde ud af hvem der skal have hvad, og for at lære jer bedre at kende, vil jeg enormt gerne høre jeres historier, kommentar, inspiration eller skepsis i forhold til de forskellige temaer bøgerne omhandler. Der bliver trukket lod blandt besvarelserne og vinderen får direkte besked. Jeg skal nok beskrive nærmere hver uge.

Jeg betaler portoen, men skulle du bo i København så kan bøgerne afhentes eller om muligt leveres.

Glæder mig til at høre jeres kommentar og til at give gaver i massevis - måske kommer der også et par overraskelser. :)

----------------------------------------------------

Mindful spisningI denne uge er det Mindful Spisning af Per Brændgaard og Uffe Damborg det handler om. Jeg har faktisk ikke selv læst den, så kan ikke sige så meget om indholdet. Jeg ved dog, at mange er interesseret i emnet og at de to herre har arbejdet og forsket i emnet i mange år.

Det skal du gøre

Så jeg vil enormt gerne høre jeres historie om hvordan måltider foregår hos dig. Er det foran fjernsynet, alene, med hele familien, læser du avis i mens? Går det stærkt, når du spiser, eller er der god tid? Hvor ofte smager du den mad du spiser?

Skriv dine kommentar i feltet nedenfor og husk email adressen, så jeg kan få fat på dig skulle du være den heldige vinder.

Der bliver trukket lod på tirsdag i næste ud og så er næste bog på plakaten onsdag morgen. :)

PS kender du nogen som du tænker "den ville han/hun elske", må du meget gerne sende linket videre.