Hurra det er (snart) efterår...

"I love the fall.  I love it because of the smells that you speak of; and also because things are dying,things that you don't have to take care of anymore, and the grass stops growing." -  Mark Van Doren

Her til morgen havde jeg alle vinduer åbne. Det var piv koldt, men på denne årstid er der en helt særlig lidt bidende luft. (Jeg tror måske at den kommer lidt tidligt i år.) I hvertfald elsker jeg denne årstid.

Mindful efterår

 

 

 

 

For mig er det en årstid byder på:

  • helt fantastiske farver udenfor
  • man skal putte sig under dynen eller ind til kæresten
  • sterinlys i vinduerne
  • suppe
  • varme i stuen
  • Fordybelse og ro

Jeg synes det er så hyggeligt. Folk kigger på mig som om jeg er skør, men jeg bliver virkelig glad, når det er efterår. Tilgengæld kan jeg godt have the sommerblues...

MEN jeg er også nærmest født i snedrive i Nord Canada og kan blive lykkelig når jeg kigger ud af vinduet og ser at det har sneet. Så det er med et stort smil, varmt hjerte og kolde tæer, at jeg byder efteråret velkommen med åbne arme. : )

Hvordan har du det med årets kommende skift?